Garmin Approach Z30 laseretäisyysmittari

469,00  sis. alv. 24%

Toimintoihin kuuluvat muun muassa erinomainen mittauskyky ja Range Relay -toiminto, joka lähettää mitatut etäisyydet yhteensopivaan Garmin-älykelloon tai Garmin Golf -sovellukseen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 753759339135 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Z30.Garmin on esitellyt  Approach® Z30 -laseretäisyysmittarin, joka on Garmin-golfekosysteemin tuorein lisäys. Innovatiivinen laite auttaa golfareita näkemään kentän uusin silmin. Toimintoihin kuuluvat muun muassa erinomainen mittauskyky ja Range Relay -toiminto, joka lähettää mitatut etäisyydet yhteensopivaan Garmin-älykelloon tai Garmin Golf sovellukseen. Kun Approach Z30:n etsin on lukittunut kohteeseen, mitattu etäisyys, laserin mittaama kaari ja muu tuolla alueella oleva näkyvät pariliitetyn Garmin-laitteen näytöllä.

Laitteen ominaisuuksista on iloa kaiken tasoisille pelaajille. Laite auttaa mittaamaan etäisyyden luotettavasti ja valitsemaan kuhunkin lyöntiin sopivan mailan.

  •  Tärkeät tiedot: Näyttää etäisyyden lipulle sekä viheriön etu- ja takareunaan auttaen näin arvioimaan, miten kukin lyönti kannattaa lyödä.
  •  PlaysLike distance: Auttaa säätämään ala- tai ylämäkeen suuntautuvien lyöntien pituutta. Kun tarvitaan vielä suurempaa tarkkuutta, etäisyysmittari voidaan pariliittää yhteensopivaan laitteeseen ja nähdä PlaysLike -etäisyys, johon kuuluu muun muassa pallon lentomatkan pituuteen vaikuttava ilman tiheys.
  • Garmin-golfekosysteemi: Range Relay -toiminnosta saa suurimman hyödyn, kun pariliittää Approach Z30:n Garmin Golf -sovellukseen tai suosittuihin älykelloihin, kuten Approach S70, Approach S62, Approach S42, fēnix®7 -mallisto, epix (Gen 2) -mallisto, MARQ® (Gen 2)-mallisto, jne.
  • Turnaustila: Merkkivalosta muut pelaajat näkevät, että laite on vain kilpailusääntöjen mukaisia tietoja tuottavassa tilassa.
  • Magneettikiinnitys: Mukana olevalla magneettikiinnikkeellä laite on helppo kiinnittää golfkärryyn. Mukana on lisäksi kätevä karbiinihaka, jolla laite pysyy turvallisesti kiinni golfbägissä kentällä ja sen ulkopuolella.
  • Find My Garmin -toiminto: Jos Approach Z30 katoaa, Garmin Golf -sovelluksen toiminnolla voi etsiä sen viimeisen sijaintipaikan.

 

Approach Z30 on suunniteltu kaikkiin sääolosuhteisiin. IPX7-vesitiiviyden ansiosta laite kestää sadetta, tuulta ja auringonpaistetta. Etäisyysmittarin vaihdettava paristo kestää jopa 1 vuoden käytössä.