Birdieman ja sveitsiläinen TPT Golf ovat solmineet yhteistyösopimuksen driverien varsien maahantuonnista ja jälleenmyynnistä Suomessa. Tämän yhteistyön kautta Birdieman tarjoaa asiakkaille varsiteknologiaa maailman absoluuttiselta huipulta.

Sveitsiläinen TPT Golf on huippulaadukkaita komposiittimateriaaleja ja -teknologiaa korkean profiilin yrityksille tuottavan NTPT:n tytäryhtiö. NTPT:n tuotevalikoimaan kuuluu mm America`s Cupin veneiden komponentteja, F1-autojen korin osia sekä erilaisia suksi- ja lumilautaratkaisuja suoraan maailman huipulta. Urheilumaailman ohella NTPT on luonut huipputeknisiä kokonaisratkaisuja mm sateliitteihin, lentokoneisiin ja luxusluokan kelloihin.

TPT Golfin tarina juontaa juurensa vuoteen 2013, jolloin NTPT:ssä alettiin etsiä uusia haasteita. yrityksen sisällä oli herännyt ajatus, että heidän teknologiansa voisi sopia edellä mainittujen esimerkkien ohella myös huippuluokan golfmailojen varsiin. NTPT:n ensimmäinen ajatus oli materiaalia mailoja valmistaviin tehtaisiin, mutta jo muutaman kontaktin jälkeen kävi selväksi, että heidän materiaalinsa hinta olisi liian korkea suhteessa kilpailijoihin. Tämän jälkeen syntyi ajatus TPT Golfista – yrityksestä, jonka kunianhimoinen tavoite olisi nostaa koko golfmailojen varsia valmistavan alan standardeja.

Vaikka TPT Golfin varret on luoto huipputeknisten komponenttien ja pitkän kokomuksen kautta, on heidän tavoitteenaan tavoittaa ammattilaisten ohella myös golfia harrastavat pelaajat. Jokainen TPT Golfin varsi on luotu parhaista materiaaleista, mutta eritasoisia pelaajia kunnioittaen. varsien vallankumouksellinen, automatisoitu valmistusprosessi (Thin-Ply Winding Method) varmistaa paremman pituusen ja tarkkuuden ohella myös sen, että varsi sopii kaikille harrastajille – pelin tasosta riippumatta.

Tällä hetkellä meiltä löytyy varastosta kattava TPT Golfin demovarsien valikoima eri mailamerkkien adaptereilla. Ensimmäiset fittaukset ovat jo näyttäneet hienoja tuloksia niin pituuden kuin tarkkuudenkin saralla. Fittaamme vartesi Trackmania avuksi käyttäen  ja kunhan pääsemme vauhtiin niin demoja järjestetään myös muualla kuin Seinäjoen myymälässä.

TPT Golfista voit lukea lisää tptgolf.com sivustolta sekä seurata Facebookin ja Instagramin kautta.