TripleTrack sarjasta Odysseyn putterit ja Callawayn pallot hienoilla yhdistelmillä. Odysseyn putteri valikoimassa useita malleja ja palloja saatavissa sekä valkoisina että keltaisina.

Chrome Soft Triple Track on Callawayn uusi Tourpallo.Tavalliseen malliin poikkeus on Triple track tähtäysviivat. Chrome Soft on pehmeä neliosainen pallo jossa grafeenilla vahvistettu Dual SoftFast Core antaa korkeamman pallonlähtönopeuden pienemmällä spinnillä tiiltä lisäten lentokaaren pituutta ja kontrollia.Uusittu pallon mantteli antaa tasaisemman suoritustason ja uusi ohuempi Uretaanikuori tuo pehmeän tuntuman sekä loistavan spinni kontrollin.Uudessa uretaanikuoressa on myös patentoitu dimple aerodynaaminen kuviointi joka pienentää ilmanvastusta pidentäen pallon lentokaarta.

Odyssey StrokeLab Triple Track on uusi putterimalli jossa vartena mullistava StrokeLab putterivarsi.StrokeLab varsi on yhdistelmä teräksestä ja grafiitti varresta. Varren paino sekä painopiste on optimoitu ja tuottaa parhaimman mahdollisen tasaisuuden sekä vakauden putatessa.
Kaikki tämä optimoitu tekniikka tuo parhaan mahdollisen tuloksen.StrokeLab Triple Track putteriin on lisätty Triple Track tähtäysviivat,jotka ennen ollut vain suosituissa Chrome Soft ja ERC palloissa.Triple Track viivojen avulla on todella helppo asettaa putteri haluttuun linjaan, ja varsinkin Triple Track palloja käyttäessä tekniikka täydentää toisiaan.Insertti on päivitetty uuteen Microhinge Star-inserttiin joka antaa parhaimman tuntuman ja parhaimman äänen pallon osumassa putissa, lisäksi pallo rullaa upeasti.