Ale!

Garmin Approach S62 golfkello

Alkuperäinen hinta oli: 599,00 €.Nykyinen hinta on: 499,00 €. sis. alv. 24%

Approach S62 GPS golfkello. Musta keraaminen kehys ja valkoinen hihna.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5375925438-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Garmin S62. Approach S62 GPS golfkello. Musta keraaminen kehys ja valkoinen hihna. Kevyt GPS-golfkello, jossa auringonvalossa luettava 1,3 tuuman värikosketusnäyttö ja metallinen kellonkehä sekä pikakiinnityshihnat.

Suuri helposti luettava värikosketusnäyttö on 17 % suurempi kuin edellisessä S60 mallissa mikä parantaa käyttökokemusta. Kellossa on esiladattuna yli 42 000 värillistä CourseView-karttaa kaikkialla maailmassa. Lataa useimmin pelaamasi kentän päivitykset. Viheriönäkymässä näet viheriön todellis en suunnan riippumatta sijainnistasi kentällä, ja voit varmistaa mittaustarkkuuden vetämällä ja pudottamalla lipputankoa kentällä. Kun et näe viheriötä, PinPointer toiminto ilmoittaa lipputangon suunnan, jotta voit hyödyntää joka lyönnin mahdollisimman tehokkaasti. Estenäkymässä voit selata esteitä kartassa ja näet keskeiset etäisyystiedot, jotta tiedät, mitä välttää. Tietokoneen Playslike etäisyys kompensoi lyöntejä ylä- ja alamäkeen säätämällä matkoja. Kello näyttää tuulen nopeuden ja suunnan, mikä helpottaa mailan ja lyöntisuunnan valintaa merkittävästi.

Hyödynnä esimerkiksi juoksun, pyöräilyn ja uinnin esiladattuja suoritusprofiileja sekä aktiivisuuden seurantaominaisuuksia. Pulssioksimetrilla voit mitata veren happisaturaatiotason ja saada lisätietoja terveydentilastasi ja kunnostasi.

Sisäisen ladattavan akun virta riittää enintään 14 päiväksi älykellotilassa ja 20 tunniksi GPS-tilassa.

Pakkauksessa Approach® S62 golfkello, lataus-/datakaapeli, ohjelehtinen.